За нас

ЗА НАС

Здравейте, добре дошли в нашия електронен магазин!

Тук можете да намерите всичко от света на ноктите, предлагано с качеството на марката „NAIL ART PROFESSIONALS“, на най-добрите цени.

От лятото на 2016 г. тези невероятни европейски продукти се внасят за първи път за нуждите на българския пазар за нокти, от фирма „Lashed Cost Selling LTD“, създадена в Плевен. Много скоро дистрибуторите успяват да направят продукта добре познат на пазара на ноктите. Две години по-късно същата компания учредява в София своя клон, наречен „Nail Cocktail Бутик“.

Така че, ние ви представяме едно ново бижу в пищния свят на продуктите за маникюр!

Нов специален магазин – всъщност ние го наричаме „бутик“. Скоро отворихме врати за професионалистите в „света на ноктите“, къде клиентите могат да намерят всичко, което търсят, в бутика ни на едно малко и кокетно място в близост до „БЪЛГАРИЯ МОЛ“ в София (бул. България 73).

Познавате ни отдавна като представител на три добре познати в България марки на пазара за продукти за красота  – CANNI NAIL ART,  NЕО NAIL PROFESSIONAL и NAIL ART PROFESSIONALS.

Предлагаме всичко необходимо на професионалистите, за да творят своето изкуство върху ноктите: професионални инструменти, течности, гели, различни цветови палитри на гел-лакове, аксесоари и декорации за всеки вкус.

За хората, които сега откриват изкуство на маникюра предлагаме специални комплекти, четки, продукти за просто и лесно изграждане на ноктите и за създаване на уникални дизайни.

Все още имате някакви съмнения, че за вас не е необходимо да ни посетите? Тогава даваме ви най-силния аргумент!

Правим обучение за всички категории – от първи стъпки в светта на маникюра до дълбоко специализирани мастер-класове по уникален дизайн на ноктите и обучение за нови продукти на пазара. Следвайте ни в фейсбук (NAIL ART Professionals.BG), за да не пропуснете нови обучения!

0
    0
    Вашата количка
    Количката ви е празнаВърнете се в магазина